pondelok 19. decembra 2011

Provokatéri draho zaplatia: Komentár KCNA

Napätie na Kórejskom polostrove vzrastá. Americká a juhokórejská armáda odštartovala rozsiahle cvičenia proti KĽDR na piatich ostrovoch a okolitých vodách v Západnom mori. 
Západné more je tá istá lokalita, kde došlo k provokácii z ostrova Jonpjong, ktorá opäť otriasla svetom. Vtedy bola z týchto miest vystrelená munícia do teritoriálnych vôd KĽDR. Oblasť bola kvôli týmto bláznivým cvičeniam smerujúcim k bratovražednej voje zahalená dymom z kanónov.
Všetci Kórejci sú rozzúrení ako sa rozsiahle politické a vojenské provokácie zo strany skupiny zradcov nepoučili s udalostí na ostrove Jonpjong.
Vojnoví štváči tvrdia, že ide o cvičenie, ktoré ma pripraviť “perfektnú protiakciu” a má poukázať na pripravenosť Juhu v prípade útoku KĽDR.
Je to vrchol drzosti, ak provokatéri (pretože to boli oni kto zasiahol územie KĽDR) hovoria o provokáciách z druhej strany.
Minuloročné ostreľovanie ostrovu Jonpjong bolo legitímnym obranným krokom proti provokatérom, ktorí sa napriek varovaniam odvážili zasiahnuť územie KĽDR.
Nové provokácie sa začali práve na prvé výročie ostreľovania ostrova Jonpjong, má stupňovať konfrontáciu medzi krajanmi a vyvolať vojnu proti KĽDR za každú cenu.
Doteraz už zmenili okolie piatich ostrovov v Západnom mori na vojenskú základňu, základňu ktorá má zaútočiť na KĽDR. Sú na nej dovolené akékoľvek úkony v prípade “provokácie”.
Na týchto ostrovoch zhromažďujú rozsiahle ozbrojené sily a vojenské zariadenia.
Týmito provokáciami chystajú totálnu vojnu proti KĽDR. Musia si byť vedomí toho, že malý konflikt na ostrovoch môže viesť zároveň k totálnej vojne.
USA a juhokórejská bábková vláda sa však veľmi mýlia. Ak zaútočia na KĽDR, ich základňa sa rozhorí tisíckrát silnejšie ako ostrov Jonpjong pred rokom.
Iba nešťastný koniec čaká na tých, ktorí sa pokúšajú vyvolať vojenský konflikt. Draho zaplatia za to, čo robia.

-Krátené-

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára