nedeľa 6. mája 2012

Supermarket v KLDR

Chceme ukazovat Korejskou lidově demokratickou republiku v jiném světle, po tom, co všude slyšíme o hladu a bídě lidí v KLDR, o tom, jak lid KLDR strádá a utápí se v beznaději. Zde máme pravý opak. Zde je video slavnostního otevření obchodního centra v hlavním městě Pchjongjangu. Takové video v českých médiích neuvidíme - a proč asi? Že by KLDR by byla na tom rozhodně lépe, než nám ukazují naše média??? 
      Na záběrech, které odvysílala Korejská ústřední tisková agentura (KCNA), vidíme otevření velkého obchodního centra s veškerým vybavením od potravin, elektroniky až po nábytek. O úspěších socialismu v KLDR se u nás mlčí, např. o výstavbě nových moderních bytů (ve velké míře), které u nás můžete vidět v nabídce za 3 miliony, zatímco v KLDR jsou všechny základní potřeby hrazené ze státního rozpočtu, nebo o dostavbě největšího hotelu na světě Rjugjongu se 105 patry. 
      KLDR je jedna z posledních zemí, která dokázala přežít gorbačovskou zradu i téměř celosvětové embargo, ale lid KLDR usilovně pracuje a buduje svou vlast s obrovským úsilím a láskou a to bohužel nám Čechům chybí.

1 komentár:

  1. toto je zázrak. v krajine kde nemajú ani len internet, konečne sa podarilo otvoriť supermarket! ďalšia tvrdá rana západnému imperializmu!

    OdpovedaťOdstrániť